Jídelníček

 
Jídelní lístek 21. - 25. dubna 2025
Veřejné stravování
PONDĚLÍ
    Velikonoční pondělí  
     
ÚTERÝ
    Polévka drůbeží vývar s hvězdičkami / 1p,3,9  
    Vepřový guláš, těstoviny / 1p,3,9,12  
STŘEDA
    Polévka mrkvová / 1p,7,9  
    Buchtičky s krémem /1p,3,7  
ČTVRTEK
    Polévka zeleninová s pohankou / 1p,9  
    Kuřecí závitek, brambor / 1p,3,7,9  
PÁTEK
    Polévka luštěninová / 1p,9,12  
    Zapečené těstoviny s uzeným / 1p,3,7,9  
Seznam alergenů:

1 – Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich odrůdy), 2 – Korýši, 3 – Vejce, 4 – Ryby, 5 – Podzemnice olejná (arašídy), 6 – Sójové boby (sója), 7 – Mléko, 8 – Skořápkové plody, 9 – Celer, 10 – Hořčice, 11 – Sezamová semínka (seznam), 12 – Oxid siřičitý a siřičitany, 13 – Vlčí bob (lupina), 14 - Měkkýši

 

Powered by Phoca Restaurant Menu