Jídelníček
Jídelní lístek 28. dubna - 2. května
Veřejné stravování
PONDĚLÍ
Polévka ze zeleného hrášku se smetanou / 1š,7,9 | ||||
Bramborový guláš, pečivo / 1p,9,12 |
ÚTERÝ
Polévka zeleninová s jáhly / 1p,9 | ||||
Kuře s rajčatovým přelivem, rýže / 1p,9,10 |
STŘEDA
Polévka fazolová / 1p,9,12 | ||||
Obalovaná treska, bramborová kaše / 1p,3,4,7,9 | ||||
Pečená krkovička, bramborová kaše / 1p,7,9,10 |
ČTVRTEK
STÁTNÍ SVÁTEK | ||||
PÁTEK
Polévka zeleninová se špecly / 1p,3,9 | ||||
Vepřová kýta na smetaně, houskový knedlík / 1p,3,7,9,10 |
Seznam alergenů:
1 – Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich odrůdy), 2 – Korýši, 3 – Vejce, 4 – Ryby, 5 – Podzemnice olejná (arašídy), 6 – Sójové boby (sója), 7 – Mléko, 8 – Skořápkové plody, 9 – Celer, 10 – Hořčice, 11 – Sezamová semínka (seznam), 12 – Oxid siřičitý a siřičitany, 13 – Vlčí bob (lupina), 14 - Měkkýši
Powered by Phoca Restaurant Menu